Revivint Cabezón

El making-of del CD Cabezón, explicat per Pep Gorgori al blog del Museu de la Música de Barcelona:

Abans:

“Anàvem en cotxe des de Múrcia cap a Conca tot just una setmana després d’enregistrar el disc Bach al monestir de Poblet. …” (seguir llegint)

Durant

“Recordo una frase de l’Òscar Laguna el dia que començàvem a enregistrar: Quan acabi aquesta gravació, serem les persones que millor coneixerem el claviorgue Hauslaib, perquè en aquests 400 anys ningú no haurà passat tant de temps seguit fent-lo sonar…” (seguir llegint)

Després

“Acabat l’enregistrament, el claviorgue va tornar al seu lloc, a la sala de teclats del Museu de la Música. Des de llavors hi hem tornat uns quants cops, amb visites, amb amics, sols, per assistir a algun dels concerts que es fan al Museu… I ens el mirem de manera diferent.” (seguir llegint)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *